Efecto de la Suplementación con Lactoferrina en la Elaboración de Yogurt Semidescremado |
- Franco, Indira
- Castillo, Eduardo
- Pérez, María Dolores
- Calvo, Miguel
- Sánchez, Lourdes
|
2011 |
Agroindustria, Biología, Biotecnología y Bioingeniería |
Effect of Bovine Lactoferrin Addition to Milk in Yoghurt Elaboration |
- Franco, Indira
- Castillo, Eduardo
- Pérez, María D.
- Calvo, Miguel
- Sánchez, Lourdes
|
2010 |
Ingeniería de Alimentos, Química |
Effect of the Supplementation of Bovine Milk with Bovine Lactoferrin in the Yoghurt Elaboration |
- Franco, indira
- Castillo, Eduardo
- de Luis, Ruth
- Pérez, María Dolores
- Calvo, Miguel
- Sánchez, Lourdes
|
2008 |
Agroindustria, Biología, Biotecnología y Bioingeniería, Ingeniería de Alimentos |
Effect of Recombinant Human Lactoferrin from Rice to Bovine Milk on the Elaboration of Yoghurt |
- Castillo, Eduardo
- Franco, Indira
- Pérez, María dolores
- Calvo, Miguel
- Sánchez, Lourdes
|
2008 |
Agroindustria, Biología, Biotecnología y Bioingeniería, Ingeniería de Alimentos |